Leie av Villa Dorothea

Du som underviser i Mediyoga, andre typer yoga, eller vil ha et seminar eller kurs i noe som passer å legge til et hyggelig sted i Spania, kan leie huset med kokk og personale tilstede. Vi leier ut fra lørdag til lørdag. Andre dager kan diskuteres mht. pris m.m.

Villa Dorothea er en stor og vakker eiendom, som ligger nydelig til på kanten av Bella Orcheta. Det kommer gartner noen ganger i uken og passer på hagen og renser poolen. Huset er vasket og polert når du kommer. Sengene er redd med norske dundyner og damask sengetøy. Det ligger en badekåpe, 2 store og 2 små håndklær på hver seng når du kommer. Disse er ment å vare hele uken, men skulle du trenge fler, kan dette leies. Fellesrommene blir rengjort en gang i løpet av uken. Soverommene må den enkelte deltaker holde i orden selv.

Huset har i tillegg et mindre treningsstudio, der du kan trene alle deler av kroppen. Vi har vårt eget massasjerom, der deltakerene kan booke tid for behandling.

Inntil 3 vandringsturer med guide pr. kurs kan avtales med utleier ved bestilling.

Vi serverer vegetar/vegan/råfood mat, men tar også bestilling på eventuelle fiskemåltider dersom dette ønskes. Vi serverer økologisk kortreist mat så langt det er mulig. Vann hentes hver morgen fra en kilde i fjellene ved Finestrat. Vann er gratis og tilgjengelig hele dagen. Vin kan på visse kurs bestilles gjennom kursleder med tillegg for dette.

Dette inngår i ukeprisen:
– Overnatting i dobbeltrom
– 3 måltider
– Lån av sykler

Vi kan være behjelpelig med tips om transfer tur/retur flyplassen

Se våre fasiliteter

Villa Dorothea Retreat

Pris ved forespørsel
  • 14 soverom
  • 2 soverom i egen avdeling for lærer og assistent
  • Godt klima hele året
  • Saltvannsbasseng
  • Eget grillområde

Se ledighet

Man

Tir

Ons

Tors

Fre

Lør

Søn

-

-

-

-

-

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Denne uken er ledig! Gjelder fra lørdag til lørdag. Ta kontakt for bestilling

Ønsker du å reservere eller har spørsmål?

X