Pilar Lloret

Klinisk ernæringsfysiolog, terapeutisk og plantebasert kokk

Jeg pleide å drømme om et sted med ro, kjærlighet og glede. Et sted hvor alt kan flyte lett og tillater sammenheng mellom mennesker.

Det jeg nå vet er at vår egen kropp er det beste stedet å finne ro i sinnet. Maten vi spiser er et godt verktøy for å oppnå balanse i seg selv. I de siste årene oppdaget jeg den beste måten å ta vare på meg selv gjennom matlaging og måten man tilbereder maten på. Jeg er glad for å kunne dele all min kunnskap og erfaring med flotte mennesker som deler dette synet med meg.

Jeg lager mat som er plantebasert, har fokus kvalitet, er økologisk og som er sesongbasert. Jeg bruker de makrobiotiske prinsippene og de mest innovative mat- teknikkene. Dette er matlaging med lavt innhold av gluten, soya og mais, helt uten raffinerte sukkerarter og bearbeidede matvarer.

Du vil under ditt opphold nyte et deilig gourmetmåltid i et rent, detoxet og meget terapeutisk kjøkken, uansett om du er vegetarianer eller ikke.

Å kunne være en del av Villa Dorothea retreat som kokk er en av de beste opplevelsene i mitt liv. Jeg lever i intense øyeblikk der jeg mottar kjærlighet og varme fra alle våre gjester. Jeg føler meg meget takknemlig som får være en del av et så fantastisk sted, og jeg kan kun takke Liv Freya og Villa Dorothea med hele mitt hjerte.

Les mer:
www.pilarlloret.com

X